Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar inom industri till och från tyska

Maskinaxel.

Vi översätter era manualer, instruktioner och produktbroschyrer till och från tyska inom olika industrier.

Tyskland är en av världens främsta industrinationer med företag inom princip alla branscher.

Snabböversättare erbjuder kvalitativa översättningar av alla typer av industriella texter till och från samtliga tyska språkvarianter.

Lokalisering – anpassade översättningar

Hos översättningsbyrån Snabböversättare får ni kvalitetssäkrade översättningar av instruktionsböcker, produktkataloger, driftsinstruktioner och olika typer av manualer.

Lokalisering är en naturlig del i vårt sätt att arbeta, vilket innebär att vi skräddarsyr och behovsanpassar era texter till den specifika målgrupp ni har.

Vi anpassar översättningen utifrån geografiskt område, fackterminologi, mål- och källspråk, mått-, längd-, och systemenheter som kan behöva skrivas om.

Flera språkkombinationer

När det gäller den här typen av översättningar är efterfrågan på översättningar till flera språk stor. Ofta har man målgrupper i flera olika länder och behovet av översättningar till olika målspråk kan vara nödvändig många gånger vid export och import.

Översättningsbyrån Snabböversättare har många års erfarenhet av större industriella översättningsuppdrag. Vi anlitar då ett team av modersmålsöversättare och relevant bakgrund i förhållande till textens innehåll.

Vad kostar det att översätta en instruktionsbok till flera språk?

Det är omöjligt att svara på den frågan utan att ha sett det material som ska översättas. Vi rekommenderar därför att ni skickar era texter till oss via e-post.

Vi analyserar texterna, pratar med översättarna som vi anser passar bäst för uppdraget och återkommer därefter till er med ett offerterbjudande.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 och prata med oss om ni känner er osäkra eller vill fråga om någonting. Tillsammans tittar vi på den helhetslösning som passar ert företag bäst. Så många nöjda kunder kan inte ha fel så tveka inte, ring nu och begär en offert!

2016-06-09T14:41:08.6813351Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.