Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar till och från spanska inom industri

Varvräknare i bil.

Vi översätter era manualer och instruktioner till och från spanska.

Spaniens industrisektor spelar en avgörande roll för utrikeshandeln då cirka en tredjedel av produktionen exporteras.

Spanien satsar idag på förnyelsebar energi och elbilar. Tillverkningsindustrin är också på stark frammarsch sedan några år tillbaka.

Spanska språkvarianter

Snabböversättare utför översättningar av bilmekaniska instruktioner, tekniska manualer och produktinformation till och från olika spanska språkvarianter.

Vi väljer våra översättare med stor omsorg och vi anlitar enbart personer med adekvat utbildning och målspråket som modersmål.

Vi levererar kvalitetssäkrade översättningar till konkurrenskraftiga priser. Våra ledtider är korta tack vare effektiva rutiner och kompetenta översättare och erfarna projektledare.

Begär en offert och få ett exklusivt erbjudande idag!

Ta reda på kostnaden för er översättning genom att mejla textdokumenten till oss. Vi granskar materialet och kontaktar den översättare som vi anser vara rätt för just ert projekt.

Vi återkommer därefter med ett exklusivt och behovsanpassat erbjudande som ni i lugn och ro tar ställning till. Bekräftar ni offerten och godtar erbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt.

Kontakt

Ring gärna 08-58 09 78 77 och ställ era frågor så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag! Vi ser fram emot ert samtal!

2016-06-13T12:13:12.8725943Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.