Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Naturolja och gas är två stora norska exportområden. Vi utför översättningar av instruktioner och specifikationer till och från norska

Naturolja och gas är två stora norska exportområden. Vi utför översättningar av instruktioner och specifikationer till och från norska. Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 redan idag!

Översättningar till och från norska inom industri

Norge är en av Sveriges viktigaste exportmarknader. Utöver själva exporten finns även en stark gränshandel och tjänsteexport.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med erfarna och kompetenta översättare inom den norska och svenska industrin.

Svensk export

Sverige exporterar främst tjänster, maskiner, motorfordon, kemiska produkter, möbler och teleprodukter till Norge.

Snabböversättare erbjuder här behovsanpassade översättningar av exempelvis fabriksdata, maskininstruktioner, specifikationer mellan svenska och nynorska samt bokmål.

Norsk export

Den norska exporten till Sverige består till största del av naturolja, gas, elektricitet samt mineraler och metaller. Här garanterar vi konkurrenskraftiga översättningar från norska till svenska av era texter inom de olika exportområdena.

Oavsett behov och önskemål, anpassar vi alltid översättningen utifrån er målgrupp och geografiskt område vilket ger er de kvalitetsmässigt bästa översättningarna på marknaden.

Språkkombinationer

Längre ner på sidan finns länkar till de språkkombinationer vi får in flest offertförfrågningar på. Vi samarbetar med modersmålsöversättare i både Norge och Sverige med erfarenhet inom olika industriella inriktningar.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss via e-post eller ring 08-58 09 78 77 så berättar vi hur ni gör för att beställa en översättning. Ni får prata med en projektledare som också blir er kontaktperson genom hela projektet om ni bestämmer er för att beställa en översättning.

Korta leveranstider, behovsanpassade lösningar, rimliga priser och bästa tänkbara kvalitet är något vi garanterar om ni anlitar oss för era uppdrag. Vänta inte utan ring eller mejla oss redan idag!

2016-04-25T09:00:29.6774556Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.