Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar inom industri till och från engelska

Förarhytt till långtradare.

Vi översätter era manualer, maskintekniska instruktioner och produktbroschyrer till och från engelska.

Att översätta instruktioner, manualer och produktinformation till engelska kräver översättare med specifika kunskaper i såväl språk som fackområde.

Anlita översättningsbyrån Snabböversättare för korrekta översättningar till och från engelska. Vi har tillgång till ett stort globalt nätverk av frilansande översättare inom olika industriella områden.

Lokalisering – brittisk eller amerikansk engelska

Engelska talas i många olika länder och det är inte bara stavning och grammatik som särskiljer de olika varianterna åt utan här krävs också kunskap om olika mått- och systemenheter samt terminologisk kunskap om olika industriella områden.

Den kompetensen är precis vad översättningsbyrån Snabböversättare har. Lokalisering, det vill säga en lokalt anpassad översättning, ingår alltid i våra erbjudanden .

Vi skräddarsyr er översättning utifrån era behov och önskemål och ser till att ni får en felfri produkt som är färdig att användas direkt vid leverans. Vi samarbetar med översättare i alla engelsktalande länder och geografiska områden.

Vad kan ni översätta för typ av dokument?

Listan på vad vi kan översätta är oändlig eftersom området industri och produktion är så stort, men vi får ofta förfrågningar på översättningar av: instruktionsmanualer till olika verktyg och maskiner, produktbroschyrer och presentationsmaterial för att nämna några exempel.

Vi kan översätta alla typer av dokument till och från alla engelska språkvarianter. Längre ner på sidan hittar ni länkar till språkkombinationer som vi översätter mest till och från.

Offert

Välkomna att ringa08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare. De talar om hur ni ska göra för att beställa en översättning.

Kostnaden varierar beroende på textmängd och typ av text men för att vi ska kunna ge ett exakt pris måste vi se texterna.

2016-05-31T15:14:59.7620817Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.