Översättningar inom industri till och från danska

Detalj av industrimaskin.

Vi översätter era manualer, instruktioner och produktbroschyrer till och från danska inom olika industrier.

Levnadsstandarden i Danmark är hög och landet ligger i världstoppen inom industriell design och i branscher som livsmedels- och möbelindustrin.

Snabböversättare hjälper er gärna med översättningar av produktbroschyrer, instruktioner, manualer och innehållsförteckningar till och från danska.

Lokalisering – anpassad översättning

Att anpassa en översättning efter olika omständigheter kallas lokalisering.

Vi anser att lokalisering är en naturlig del av en översättning och ska inte behöva vara en extrakostnad för er som kund.

Vi tar hänsyn till alla faktorer som påverkar en översättning på något sätt. Vi behovsanpassar era översättningar av: fabriks- och maskininstruktioner, broschyrer, presentationer, marknadsföringsmaterial, etiketter och mycket mer.

Flera språk

Om ni vill ha en översättning av exempelvis en manual till flera språk är inte det några som helst problem. Vi skräddarsyr projektet och anlitar flera översättare, alla med de aktuella målspråken som sina modersmål och erfarenhet inom ert ämnesområde.

Begär en offert

Begär en offert för er översättning genom att skicka era textfiler per e-post och beskriva era behov och önskemål. Vi gör en utvärdering och pratar med den eller de översättare som vi anser passa bäst för ert uppdrag.

Därefter återkopplar vi till er med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till. Godtar ni offerten sätter vi igång med översättningen direkt.

Ring oss

Ring 08-44 68 58 87 och prata med någon av våra projektledare om ni har några frågor. Den projektledare som ni får kontakt med blir också er kontaktperson genom hela processen.

Vi lovar korta ledtider, hög kvalitet och rimliga kostnader om ni anlitar oss för era översättningsuppdrag. Och vi håller vad vi lovar. Så många nöjda kunder kan inte ha fel. Ring oss idag så berättar vi mer!

2016-05-31T15:05:46.5272143Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo