Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Buteljer.

Vi översätter driftinstruktioner och produktbroschyrer inom olika industrier från tyska till svenska.

Översättningar inom industri och produktion från tyska till svenska

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med tysk-svenska översättare som har erfarenhet från olika industriella branscher.

Maskin- och tillverkningsindustrin är några exempel där vi ofta utför översättningar från tyska till svenska.

Vi anpassar er översättning efter målgrupp, käll- och målspråk och andra faktorer som kan inverka på en översättning från ett språk till ett annat.

Manual från tyska till svenska

En tysk beskrivning eller instruktion som översätts till svenska av oss anpassas utifrån de behov och önskemål ni har.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar endast översättare som uppfyller de krav vi har och kan styrka sin utbildning, industriella bakgrund och tidigare erfarenhet.

Tack vare ett stort nätverk av frilansande översättare och unika programvaror kan vi lätt se vilka översättare som är tillgängliga. Det innebär att processen är snabb och effektiv och vi kan fokusera på er översättning helt och hållet istället för tidskrävande administration.

Offerterbjudande

Skicka era textfiler till oss så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till. Vi håller vad vi lovar: översättningar av högsta kvalitet till rimliga priser och med snabba leveranser.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 så skräddarsyr vi projektet utifrån era behov och önskemål. Vi levererar kvalitetsprodukter som ni kan använda direkt ut mot kund och målgrupp.

2016-05-31T12:35:36.7606937Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.