Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från svenska till norska inom industri

Laxfile

Vi samarbetar med sakkunniga översättare inom bland annat fiskeindustrin och översätter allt från samarbetsavtal till meritförteckningar från svenska till norska.

Precis som många andra språk har även norskan språkvarianter. Att översätta till norska innebär därmed att översättaren också måste ha kunskapen om bokmål och nynorska.

Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar alltid era texter till målgrupp och geografiskt område.

Jobb i Norge

Norska företag rekryterar ofta svensk arbetskraft och svenskarna söker sig ofta till Norge för att arbeta inom olika industrier och branscher.

Många svenskar väljer att söka jobb inom fiskeindustrin, som läkare och undersköterskor samt ingenjörer.

Översättningsbyrån Snabböversättare bearbetar och översätter såväl meritförteckningar åt privatpersoner som samarbetsavtal och personalhandböcker åt företag från svenska till norska.

Översättning från svenska till norska

Mejla era texter till oss så analyserar vi materialet , pratar med den översättare som vi anser passa bäst för ert uppdrag och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Väljer ni att tacka ja till det erbjudande ni fått sätter vi igång med textöversättningen direkt. Tack vare kompetenta översättare, kostnadseffektiva rutiner och de modernaste programvarorna kan vi leverera snabba kvalitetssäkrade översättningar till rimliga kostnader.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på era frågor och berättar mer om hur vi arbetar så ring 08-58 09 78 77. Vi anpassar hela projektet utifrån de behov och förutsättningar ni har.

2016-05-27T06:31:32.5964853Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.