Översättningar från svenska till franska inom industri

Gul soffa med grön kudde och röd filt.

Vi översätter produktinformation och specifikationer från svenska till franska inom exempelvis möbelindustrin.

Franska talas och används inte bara i Frankrike utan i många andra länder och geografiska områden runt om i världen.

En översättning är därför inte bara en bearbetning av en text utan det krävs även ha insikt i språkkulturella skillnader mellan olika länder och olika terminologiska uttryck.

Att ta hänsyn till detta i en översättning kallas lokalisering och är en naturlig del i översättningsbyrån Snabböversättares sätt att arbeta.

Franska översättare i olika länder och inom olika områden

Snabböversättare samarbetar med översättare i Frankrike men även i Kanada, Belgien, Schweiz och övriga regioner där franska språket har en officiell status.

Oavsett industriell inriktning och till fransk språkvariant ert uppdrag gäller, så vågar vi lova att vi kan hjälpa er. Vi har hittills inte stött på ett enda uppdrag som vi behövt tacka nej till.

Många svenska företag väljer att expandera och etablera sig i bland annat Frankrike. Här kan vi hjälpa er med effektiva översättningar av era texter inom olika industrier.

Begär en offert

Det är många aspekter man behöver ta hänsyn till i en översättning och för att kunna ge er en korrekt prisuppgift behöver vi se era texter.

Skicka materialet till oss per e-post så granskar vi texterna och återkommer snarast möjligt med en prisoffert som ni får ta ställning till.

Kontakt

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni vill ha ytterligare information eller vill prata med någon innan ni skickar materialet till oss. Ni kan även mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför.

2016-05-31T14:18:02.1871908Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.