Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från svenska till engelska inom industri och produktion

Maskindelar.

Sveriges export till Storbritannien och USA övervägs av produkter inom bilindustrin. Vi översätter era svenska specifikationer till olika engelska språkvarianter.

Sverige exporterar framförallt verkstadsprodukter inom bilindustrin till Storbritannien. Men även andra tillverkningsprodukter, läkemedel, trä, papper, petroleumprodukter och metaller tillhör en stor del av exporten.

USA importerar övervägande: industriell utrustning, läkemedel, personbilar och fordonsrelaterade produkter, ICT och energirelaterade produkter från Sverige.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningstjänster inom alla industriella branscher och av alla typer av texter. Vi har specialiserade översättare inom olika fackområden.

Engelska översättare i olika länder

Oavsett om det gäller en översättning till australisk, kanadensisk, brittisk eller amerikansk engelska har vi kompetensen för att klara av en lokaliserad översättning.

Hos översättningsbyrån Snabböversättare anpassar vi alltid texten utifrån käll- och målspråkets geografiska område och de lokala omständigheter som kan påverka översättningen.

Snabba, anpassade engelska översättningar till rimliga kostnader

Begär en offert av oss genom att skicka era textfiler via e-post så granskar vi texterna och återkommer med ett skräddarsytt och konkurrenskraftigt erbjudande. Ring och prata med oss på 08-58 09 78 77 så tar vi fram den lösning som passar er bäst.

Vill ni ha en kvalitetssäkrad översättning till ett rimligt pris och vara säker på att få er översättning till ett visst datum? Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi håller vad vi lovar: högsta kvalitet till rimligt pris och snabb leverans.

2016-05-27T09:48:59.8772550Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.