Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från spanska till svenska inom bilindustri

Bildetalj.

Vi utför översättningar av tekniska instruktioner från spanska till svenska inom exempelvis bilindustrin.

Samarbetet mellan Spanien och Sverige inom olika industriella branscher är många. Översättningsbyrån Snabböversättare utför löpande översättningar från spanska till svenska inom exempelvis bilindustri.

Manualer, avtal och tekniska instruktioner är bara några få exempel på vad vi kan översätta från spanska till svenska.

Med svenska som modersmål

Kontaktar ni översättningsbyrån Snabböversättare för en spansk-svensk översättning av en bilteknisk manual garanterar vi att översättaren uppfyller vissa krav.

Med svenska som modersmål, utmärkta språkkunskaper i spanska och en relevant bakgrund och erfarenhet i förhållande till ämnesområdet, garanterar er översättare en behovsanpassad översättning av absolut högsta kvalitet.

Konkurrenskraftiga priser och prisvärda erbjudanden

För att vi ska kunna ge er ett exakt pris behöver ni skicka textmaterialet till oss så vi kan analysera texterna. Vi pratar med den översättare vi anser bäst lämpad för uppdraget och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt offerterbjudande så snart som möjligt.

Kontakta oss

Har ni frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er? Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om våra erbjudanden och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-06-17T13:47:28.8889756Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.