Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från franska till svenska inom industri

Blå bil.

Vi översätter instruktioner och specifikationer från franska till svenska inom fordonsindustrin.

Frankrike är en av de största marknaden i Europa inom fordonsindustrin. Bilproduktion och export av flera kända franska bilmärken, gör också att det finns ett behov av översättningar från franska till exempelvis svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med sakkunniga översättare inom den svenska och franska fordons- och bilindustrin.

Översätta en fransk instruktionsbok till svenska

Vi kan täcka det översättningsbehov som finns inom så gott som alla områden och hanterar dagligen produktinformation, marknadsföringsmaterial och instruktioner som behöver bearbetas från franska till svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar att våra översättare har rätt kompetens för just ert industriella fackområde.

Begär en offert idag!

Anlita oss för kvalitetssäkrade textöversättningar till konkurrenskraftiga priser. Vi levererar alltid inom, och ibland före, överenskommen tid.

För att vi ska kunna ge ett exakt pris behöver vi se era texter. Skicka dessa till oss så gör vi en analys och återkommer sedan med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Ni betalar ingenting förrän ni aktivt väljer att tacka ja till offerten och bekräftar en beställning av översättningen.

Kontakta oss

Ring gärna 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er och vilka tjänster vi kan erbjuda. Våra projektledare skräddarsyr hela projektet utifrån era behov och önskemål.

2016-05-31T15:15:36.0487985Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.