Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från finska till svenska inom industri

Solcell.

Vi översätter driftinstruktioner och produktinformation från finska till svenska.

Sverige och Finland deltar båda i det så kallade SPICE3-programmet. Det är ett program som hjälper mindre och medelstora företag att förbättra sin energieffektivitet genom att länderna sprider information och erfarenheter från industrier inom hela Europa.

13 europeiska länder deltar i projektet vilket medför att behovet för översättningar mycket stort i den här typen av projekt.

Översättningar till flera andra språk

Översättningsbyrån Snabböversättare får ofta förfrågningar i sådana här fall där ett projekt behöver översättas till flera olika språk.

Vi samarbetar med översättare över hela världen så behöver ni översätta era produktbeskrivningar från finska till svenska och engelska till exempel har vi det som krävs för en korrekt översättning.

Vi anlitar då flera översättare som arbetar i team. Samtliga översätter till sitt eget modersmål så ni kan alltid vara säkra på att texten bearbetas på ett professionellt och kvalificerat sätt.

Kontakta oss

Med ett stort antal fasta kunder, ett gott rykte i branschen och som den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden garanterar vi kvalitetssäkrade översättningar utöver det vanliga och med ”det lilla extra”.

Skicka texterna ni vill ha översatta till oss via e-post så återkommer vi med en prisvärd offert snarast möjligt.

Våra projektledare finns tillgängliga på 08-58 09 78 77 om ni vill prata med någon innan ni skickar textmaterialet till oss.

2016-06-07T11:55:59.5154943Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.