Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Bil på väg.

Vi översätter tekniska manualer och användarhandböcker från engelska till svenska inom exempelvis bilindustrin.

Översättningar från engelska till svenska inom industri och produktion

Engelska språket varierar mycket beroende på i vilket land det talas. Handlar översättningen om en amerikansk teknisk instruktion som ska översättas till svenska skiljer den sig markant exempelvis ifrån en brittisk text.

Olika mått- längd- och systemenheter måste beaktas och tas hänsyn i en översättning till och från olika engelska språk.

Översättningsbyrån Snabböversättare väljer noga översättare utifrån de behov och önskemål ni har och skräddarsyr alltid ert uppdrag efter era förutsättningar, målgrupp, käll- och målspråk.

Svenska översättare med bakgrund inom ert ämnesområde

När ni beställer en översättning av oss på översättningsbyrån Snabböversättare ingår alltid lokalisering i det offerterbjudande ni får.

Det innebär att översättningen anpassas till det geografiska område er målgrupp finns och till lokala omständigheter som påverkar textens innehåll. Det kan vara dialektala varianter, omskrivningar av mått- och längdenheter.

I det här fallet bearbetas er engelska text utifrån: engelsk språkvariant, svensk målgrupp och relevant terminologi i förhållande till textens industriella genre.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via e-post eller ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur ni begär en offert och vad vi kan erbjuda för översättningstjänster som passar er bäst.

Genom kostnadseffektiva rutiner vet vi exakt vilken översättare som har rätt kompetens för er översättning. Vi kan hjälpa er snabbt och levererar kvalitetssäkrade produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

2016-05-31T13:04:43.6450409Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.