Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar inom industri och produktion från danska till svenska

Vagnhall.

Vi översätter driftinstruktioner och produktbroschyrer inom olika industrier från danska till svenska.

Danskarna har kommit långt inom vatten- och rökgasrening, bioenergiteknik, komponenter till solenergiindustrin och vindkraft.

Det förekommer nära samarbeten mellan danska och svenska aktörer inom miljöindustrin och många andra industriella inriktningar.

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från danska till svenska inom allt från miljö- och energiindustrin till design och produktion.

Instruktion från danska till svenska

Behöver ni översätta en instruktion, beskrivning eller en produktinformation från danska till svenska har vi översättare som med spetskompetens inom flera olika industriella fackområden.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar och anlitar enbart översättare i det här fallet som har svenska som modersmål och mycket goda kunskaper i danska.

Ni som kund ska alltid känna trygghet i att den som översätter era texter har rätt kunskaper både när det gäller språkbruk, terminologi och bransch.

Ring eller mejla oss så berättar vi mer

Varmt välkomna att mejla eller ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-05-31T12:16:15.5273817Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.