Smartphone av äldre modell.

Vi erbjuder teletekniska översättningar från tyska till svenska.

Teleteknisk översättning från tyska till svenska

IT- och telekombranschen tillhör en marknad där produkter och tjänster utvecklas snabbt. Det gör att behovet för översättningar mellan olika språk också är stort.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder behovsanpassade och skräddarsydda IT- och teletekniska översättningar.

Tysk-svenska översättare med rätt kompetens

Vi samarbetar med de bästa översättarna i den här branschen och vi väljer alltid den översättare som är bäst lämpad för just er översättning.

Vi är noga med att den översättare som bearbetar era texter har rätt egenskaper i förhållande till det ämnesområdet era texter handlar om.

Begär en offert

Skicka era texter till oss per e-post så beräknar vi kostnaden för er översättning och återkommer med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt.

Vi garanterar kvalitetssäkrade textöversättningar till starkt konkurrenskraftiga priser och vi levererar alltid inom överenskommen tid. Spara tid och pengar på att anlita oss: vi vet vilken översättare som har rätt kompetens för just ert uppdrag.

Kontakta oss idag

Varmt välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi ser fram emot ert samtal så tveka inte, ring idag!

2016-05-31T14:19:34.8344546Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.