Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från spanska till svenska inom IT och telekom

Headset till telefon

Vi erbjuder moderna översättningar från svenska till spanska inom IT och telekom.

Snabböversättare är en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa idag.

Vår framgång beror på många saker men framför allt ett kostnadseffektivt arbetssätt, högutbildade översättare med målspråket som modersmål och drivna projektledare.

Svensk-spanska översättare

Våra projektledare är mycket selektiva i urvalet av översättare och den som ska översätta era IT- och teletekniska texter från svenska till spanska måste uppfylla vissa kriterier innan vi anlitar denne.

I den här språkkombinationen krävs inte bara goda språkkunskaper och terminologisk insikt, utan här måste vi även titta på om översättaren har kunskap om olika spanska språkvarianter beroende på var er målgrupp finns och vilket översättningsbehov ni har.

Lokalisering

När man anpassar en översättning utifrån olika påverkande faktorer kallas det lokalisering. Det kan exempelvis vara differenser i terminologiska uttryck beroende på inriktning eller dialektala skillnader beroende på olika språkvarianter.

Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar alltid översättningen utifrån kundens behov, önskemål, käll- och målspråk, branschterminologi och mycket mer.

Hög kvalitet till rimliga priser

Vi erbjuder prisvärda teletekniska översättningar från spanska till svenska oavsett målgrupp, geografiskt område och typ av dokument.

Vi levererar era bearbetade texter till starkt konkurrenskraftiga priser, alltid inom överenskommen tid vilket gör att många av våra kunder anlitar oss för återkommande uppdrag.

Erbjudande

Skicka det material ni vill ha översatt till oss så granskar vi underlaget och återkommer med en prisvärd offert redan samma dag.

Kontakta oss

Har ni frågor eller vill veta mer kan ni ringa 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en projektledare via e-postlänken på visitkortet här nedanför. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er vidare!

2016-06-10T12:33:08.3906429Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.