Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Teleteknisk översättning från svenska till norska

Knappsats på telefon.

Vi erbjuder moderna teletekniska översättningar från svenska till norska.

Med lång erfarenhet av olika uppdrag inom IT- och telekombranschen, kan översättningsbyrån Snabböversättare idag erbjuda översättningar av alla typer av teletekniska dokument.

En ofta efterfrågad språkkombination är svenska till norska och vi översätter både till nynorska och bokmål.

Svensk-norska översättare inom IT och telekom

Användarhandböcker och teletekniska manualer är bara två exempel på vad vi ofta översätter. Vi anpassar hela översättningen utifrån målgrupp, ämnesområde, käll- och målspråk och andra eventuella behov.

I denna språkkombination anlitar vi översättare med norska som modersmål och mycket goda kunskaper i källspråket svenska och relevant bakgrund i förhållande till textens ämnesområde.

Spar tid och pengar – begär en offert redan idag!

Ödsla inte er dyrbara tid och onödiga utgifter på att söka efter en eller flera översättare med rätt kompetenser. Vi vet redan vilken översättare som passar bäst för just ert projekt och ser snabbt vilka som är tillgängliga och kan leverera snabbt.

Mejla textmaterialet som ni vill ha översatt till oss så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande så fort som möjligt.

Kontakt

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför så hjälper vi er vidare.

2016-06-10T12:20:38.5410021Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.