Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från svenska till franska inom IT och telekom

Hörsnäcka till telefon.

Vi erbjuder moderna teletekniska översättningar från svenska till franska.

Översättningsbyrån Snabböversättare får ofta in beställningar på översättningar av olika IT- och teletekniska texter från svenska till franska.

Med en bred kundkrets har vi också skaffat oss bred kompetens och översätter allt från datatekniska texter till systeminformation.

Franska modersmålsöversättare

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar endast översättare med franska som modersmål i det här fallet.

Vi har spetskompetensen, erfarenheten och de mest kompetenta översättarna så hör av er idag och låt oss översätta era texter från svenska till franska. Vi garanterar hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Lokalisering – anpassad översättning

Men vi anpassar även översättningen efter dialektala skillnader, terminologi och geografiskt område. Franska talas ju inte enbart i Frankrike utan även i många andra delar av världen. Därför behöver man ta hänsyn till många faktorer i just den här typen av översättning.

Att ta hänsyn på det här sättet i en översättning kallas för lokalisering. Vi skräddaryr och anpassar era texter utifrån era behov, er målgrupp och andra för uppdraget påverkande faktorer.

Offerterbjudande

Skicka materialet ni vill ha översatt till oss via e-post så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande snarast möjligt. Ofta kan vi ge en offert redan samma dag och ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till det erbjudandet ni fått.

Kontakta oss

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss så hjälper vi er vidare. Ni kan även klicka på e-postlänken i visitkortet här nedanför så kommer ni i kontakt med en projektledare direkt.

2016-06-02T14:58:05.6560906Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.