Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Teleteknisk översättning från svenska till engelska

Äldre telefon.

Vi utför moderna teletekniska översättningar från svenska till engelska.

En teleteknisk text kan vara i princip allt från en teknisk manual inom telekommunikation till en IT-teknisk handbok för en programvara.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder skräddarsydda och behovsanpassade översättningar utifrån ert ämnesområde.

Brittisk eller amerikansk engelska

Just i den här språkkombinationen: svenska till engelska behöver ni anpassa översättningen ytterligare. De engelska språkvarianterna är många och skillnaderna väsentliga.

Mått- och enhetssystem, terminologiska uttryck och andra språkliga differenser kräver en översättare med stor språkkunskap och språkkänsla.

Vi anpassar era texter oavsett om målspråket för uppdraget är brittisk, amerikansk, australisk eller kanadensisk engelska.

Brittiska översättare och amerikanska översättare inom telekom och IT

Översättningsbyrån Snabböversättare väljer noga ut den översättare som ska hantera och bearbeta era texter. Vi tittar på tidigare erfarenheter, utbildning och vilket modersmål översättaren har.

Finns er målgrupp i Storbritannien anlitar vi en brittisk översättare och riktar sig översättningen till den amerikanska marknaden anlitar vi en amerikansk översättare.

På så sätt kan ni alltid vara säkra på att ni får en korrekt översatt text och eftersom våra översättare finns i alla tidszoner kan vi garantera snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss för ett prisvärt offerterbjudande

Ring 08-58 09 78 77 eller mejla oss för mer information. Vi berättar gärna mer om oss och hur ni begär en offert för er översättning.

Tillsammans med er skräddarsyr och anpassar vi uppdraget utifrån de behov och önskemål ni har. Hög kvalitet behöver inte vara dyrt!

2016-05-27T12:41:41.9373574Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.