Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från svenska till danska inom IT och telekom

Bakelittelefon.

Den teletekniska utvecklingen går framåt. Vi håller oss ajour och erbjuder moderna teletekniska översättningar från svenska till danska.

Telekommunikationsbranschen är stor och innefattar aktörer som: leverantörer av hård- och mjukvara, tillverkare, operatörer, myndigheter och slutanvändarna det vill säga kunderna.

Med en sådan bred bransch är också behovet stort för översättningar av olika teletekniska och informationstekniska dokument mellan olika språk.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade översättningar av teletekniska texter från svenska till danska.

Telekommunikation som ämnesområde

Telekommunikationsteknik, även kallat teleteknik, ingår traditionellt under begreppen system- och elektroteknik, men kan numera även inkluderas i informationsteknologi, datateknik eller datavetenskap.

Översättningsbehovet är därför enormt om man ser till alla delområden och när det gäller forskning inom telekom ingår även ämnen såsom medie- och kommunikationsvetenskap, informatik, teleinformatik och teleekonomi.

Vi anlitar, i den här språkkombinationen, översättare med danska som modersmål, styrkta språkkunskaper i svenska och en relevant bakgrund i förhållande till översättningens ämnesområde.

Vad kostar en teleteknisk översättning från svenska till danska?

Kostnaden beräknas på ett grundpris per ord och varierar givetvis beroende på textmängd och dokumenttyp. Men med den modernaste tekniken och kostnadseffektiva rutiner kan vi garantera konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och detta utan att tumma på den höga kvaliteten.

Förmånligt erbjudande

Ring 08-58 09 78 77 och prata med oss eller mejla era texter direkt och begär en skräddarsydd offert för er teletekniska översättning så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande så fort som möjligt.

2016-05-31T12:18:27.4893062Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.