Teleteknisk översättning från spanska till svenska

Fotöljer.

Vi erbjuder moderna översättningar från spanska till svenska inom IT och telekom.

Översättningsbyrån Snabböversättare kan med välutbildade, kompetenta modersmålsöversättare garantera kvalitetssäkrade teletekniska översättningar från spanska till svenska.

Vi översätter alla dokumenttyper och kan hantera de flesta filformat. Våra översättare har alltid en relevant bakgrund i förhållande till ämnesområdet.

Spansk-svenska översättare inom IT och telekom

Vi väljer noga ut den översättare som ska bearbeta era IT- och teletekniska texter från spanska till svenska.

Våra projektledare tittar på översättarens bakgrund, spetskompetens, modersmål och språkkunskaper i källspråket som här är spanska.

I det här fallet har ofta översättaren utbildat sig under flera år i Spanien inom IT- och telekombranschen och håller sig alltid ajour med vad som händer och den senaste utvecklingen.

Begär en offert

Begär en offert på er översättning från spanska till svenska genom att mejla era texter till oss. Vi analyserar materialet och återkommer sedan med ett offerterbjudande. Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till offerten och bekräftat en beställning.

Kontakt

Ring till oss på 08-58 09 78 77 eller kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför om ni har några frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-05-26T13:42:45.9262877Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.