Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Teleteknisk översättning från norska till svenska

Nummerskiva på äldre telefon.

Vi erbjuder moderna teletekniska översättningar från norska till svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har den tekniska kompetens som är nödvändig för språkligt och terminologiskt korrekta översättningar inom IT- och telekombranschen.

Norsk-svenska översättare inom IT och telekom

När ni skickar en förfrågan till oss gällande en teleteknisk översättning från norska till svenska anpassar vi också projektet efter detta.

Vi anlitar en noga utvald översättare med svenska som modersmål, styrkta kunskaper i norska (bokmål/nynorska) samt en adekvat utbildning i förhållande till det aktuella fackområdet.

Lokalisering

Vi anpassar också översättningen efter målgrupp, terminologi och andra faktorer som kan inverka på själva textbearbetningen.

När man behovsanpassar en översättning på detta sättet så kallas det lokalisering. Vi arbetar alltid utifrån detta vilket ger er som kund en stor trygghet.

Kostnadseffektiva rutiner ger konkurrenskraftiga priser

Översättningsbyrån Snabböversättare kan tack vare kostnadseffektiva arbetsrutiner, modern programvaruteknik och sakkunniga översättare garantera kvalitetssäkrade texter till starkt konkurrenskraftiga priser.

Vi anser att bra kvalitet inte behöver vara dyrt och strävar alltid efter att ge våra kunder så förmånliga priser som möjligt utan att tumma på kvaliteten.

Offerterbjudande

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla till oss så berättar vi mer hur ni gör för att begära en offert för er översättning och ta del av våra prisvärda erbjudanden.

Så många nöjda kunder kan inte ha fel! Hör av er idag så skräddarsyr vi er norsk-svenska översättning utifrån era behov och önskemål.

2016-05-31T15:00:50.1169670Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.