Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Stationär telefon.

Vi utför teletekniska översättningar från franska till svenska.

Översättning från franska till svenska inom IT och telekom

Översättningsbyrån Snabböversättare har under många år levererat fransk-svenska översättningar av texter inom området IT och telekom.

Med specialiserade översättare inom olika IT- och teletekniska ämnesområden garanterar vi de bästa översättningarna till starkt konkurrenskraftiga priser.

Områden inom IT och telekom

Det finns många olika inriktningar och ämnesområden inom IT- och telekombranschen. Vi översätter texter som berör: system- och elektroteknik, informations- och datateknik.

Kunder och målgrupper

Våra kunder sträcker sig från enskilda firmor till större företag och myndigheter. Målgrupperna är ofta olika leverantörer, operatörer och slutanvändare.

Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar projektet efter de behov ni har. Era franska texter bearbetas av en noga utvald översättare med rätt språkkunskaper, adekvat utbildning och tidigare erfarenhet av teletekniska översättningar.

Få ett förmånligt erbjudande redan idag!

Våra priser ligger generellt lägre än de flesta andra konkurrenters men trots det garanterar vi högsta tänkbara kvalitet och korta ledtider.

Skicka de textfiler ni vill ha översatta så återkopplar vi med ett prisvärt offerterbjudande så fort som möjligt.

Kontakt

Ring 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför så svarar vi på era frågor och hjälper er vidare.

Vi är säkra på att vi har rätt kompetens för att kunna hjälpa er snabbt så tveka inte att ta kontakt med oss redan idag!

2016-06-17T13:39:31.8672782Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.