Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Teleteknisk översättning från finska till svenska

Bordstelefon.

Vi erbjuder moderna teletekniska översättningar från finska till svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har lång och bred erfarenhet av översättningar inom området IT och telekom.

Vi garanterar kvalitetssäkrade översättningar från finska till svenska till konkurrenskraftiga priser och med korta ledtider.

Finsk-svenska översättare

Våra svenska modersmålsöversättare väljs noga ut av våra projektledare och vi anlitar endast översättare med en relevant bakgrund i förhållande till er text.

En stor fördel med att låta oss översätta era finska texter till svenska är att vi redan vet vilken översättare som har precis rätt kunskaper för ert uppdrag.

Lokalisering

Översättningsbyrån Snabböversättare behovsanpassar översättningen och skräddarsyr uppdraget utifrån teleteknisk terminologi, målgrupp och geografiskt område.

En anpassning av den här typen kallas i det här sammanhanget för lokalisering och är en naturlig del i vårt sätt att arbeta. Vi garanterar kvalitetsöversättningar till rimliga kostnader och korta ledtider.

Begär er offert redan idag!

Skicka era texter till oss så återkommer vi snarast möjligt med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till. Spara tid och pengar genom att anlita oss. Vi vet vilka översättare som passar bäst för olika uppdrag.

Kontakt

Kontakta oss på 08-58 09 78 77 eller via e-post så hjälper vi er vidare. Våra projektledare svarar på era eventuella frågor och berättar mer om våra prisvärda erbjudanden.

2016-06-10T09:31:45.0405922Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.