Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Teleteknisk översättning från engelska till svenska

klassisk bakelittelefon.

Vi erbjuder moderna teletekniska översättningar från engelska till svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder skräddarsydda och behovsanpassade översättningar av högsta kvalitet.

Vi har ett brett kundregister i den här kategorin och får ofta uppdrag av olika maskinvaru- och programvarutillverkare för översättningar av manualer och annan teknisk information från engelska till svenska.

Teleteknisk terminologi

IT- och telekombranschen är indelad i många olika underkategorier och genrer. Utvecklingen går snabbt framåt och därför är det också viktigt att ha den spetskompetens som krävs för en terminologiskt korrekt översättning.

Med hjälp av översättningsminnen och moderna programvaror kan vi arbeta effektivt och snabbt vilket också resulterar i korta ledtider och konkurrenskraftiga priser.

Översättare inom telekom och IT

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till de bästa översättarna i branschen som är väl insatta i olika teletekniska och informationstekniska ämnesområden.

Vi håller oss ajour om vad som händer i branschen och garanterar ett modernt språkbruk, väl anpassat till dagens marknad.

Här bearbetas era engelska texter till svenska av en noga utvald översättare med lång erfarenhet inom det aktuella ämnesområdet.

Kontakta oss för en prisvärd offert

Kontakta oss på 08-58 09 78 77 eller via e-post för ett konkurrenskraftigt kostnadsförslag på en teleteknisk översättning från engelska till svenska. Vi översätter allt från olika hjälpsystem till handböcker och utbildningsmaterial.

2016-06-10T09:21:04.0915037Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.