Kafeskylt

Vi erbjuder professionella översättningar till och från franska. Skicka era texter och begär en offert för er franska översättning redan idag!

Fransk språkhistoria

Franska är ett av de största romanska språken och räknas som världsspråk med omkring 109 miljoner människor med språket som sitt modersmål.

Efter engelska är franska det mest studerade språket i världen. Det är också ett officiellt administrativt språk i EU och FN.

Stoltheten i franska språket

Franskan har sitt ursprung i latinet men med stora ljudförändringar är latinet näst intill omärkbart i dagens franska.

Fransmännen är stolta över sitt språk och bevarandet av det franska språket från engelskans inflytande – franglais – diskuteras frekvent i Frankrike.

Det finns till och med en lag som kräver att annonser med uttryck på främmande språk (oavsett var de publiceras), ska översättas till franska. Det förekommer även regionala intressegrupper som arbetar för att bevara de dialektala skillnaderna i franska språket.

Modersmål franska

Snabböversättares franska översättare är välkända för att leverera översättningar av högsta kvalitet. De vi anlitar har alltid franska som modersmål. Därför kan ni som kund känna er trygga i att texten/texterna blir korrekt översatta.

Offert

Tveka inte! Begär en offert genom att mejla era texter som ni vill ha översatta till oss. Vi granskar materialet och återkommer snarast möjligt med en prisvärd offert.

Kontakta oss

Ring oss på 08-58 09 78 77 så tar vi tillsammans med er fram en skräddarsydd och behovsanpassad översättning. Vi garanterar kvalitetssäkrade texter till överkomliga priser och leverans inom överenskommen tid.

2016-07-06T09:31:44.7496997Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.