Triumfbågen i Paris.

Franska översättningstjänster

Vår översättningsbyrå Snabböversättare med totalt franska projektledare vid våra europeiska kontor tar hand om dina dokument till och från franska.

Oavsett dokumenttyp, textmängd och komplexitet har vi kompetensen som krävs för en korrekt översättning av era texter.

Ekonomiska och juridiska översättningar

Behöver ni en översättning till franska inom: industri, IT, journalistik eller PR? Våra franska översättare är specialiserade inom olika områden och översätter allt från enklare texter till mer komplexa.

De kunder som anlitar oss för olika uppdrag är allt ifrån privatpersoner och företag till organisationer, myndigheter och olika instanser.

Franska modersmålsöversättare

Låt oss ge ett konkret exempel på hur en process kan se ut: Ni vill översätta en broschyr från engelska till franska. I det fallet anlitar vi en översättare med franska som modersmål, relevant utbildning, tidigare erfarenhet från översättningar inom det här området.

Lokaliserade översättningar i Frankrike, Belgien, Kanada

Att ha tillgång till översättare i olika fransktalande länder som Belgien, Frankrike, Kanada och andra regioner där franska talas är en del i vår framgång. Men det finns mer än dialektskillnader att ta hänsyn till när det gäller en översättning. Detta kallas lokalisering.

Oavsett om behovet gäller franska, belgisk franska eller kanadensisk franska så har vi spetskompetensen ni söker! Hos oss får ni behovsanpassade och skräddarsydda översättningar till eller från franska.

Offert

Mejla era texter till oss så tittar våra projektledare på texterna ni vill ha översatt och återkommer med en prisoffert så fort som möjligt. Vi garanterar kvalitetssäkrade texter till rimliga priser och alltid leverans inom överenskommen tid.

Kontakta oss

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så svarar någon av våra projektledare på era frågor och berättar mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda. Vi hjälper er vidare!

2016-07-06T09:27:31.5331628Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.