Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Händer målade i franska och tyska färger.
Fransk-tysk översättningsbyrå

Snabböversättare utför översättningar från franska till tyska. Våra tyska kontor finns i: Köln, Berlin, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Hannover eller Nürnberg.

Vi samarbetar med ett stort nätverk av tyska översättare, som alla är specialiserade inom olika ämnesområden. Samtliga har tyska som modersmål och mycket goda kunskaper i det franska språket.

Översättaren har ofta haft sin inriktade utbildning i Frankrike. Det är här vår höga kvalitet blir märkbart synlig. Vi anlitar alltså bara översättare med målspråket som modersmål och har utbildning inom det ämne som er text handlar om.

Nyckeln till framgång

Vi är inte bara den snabbaste, utan också den snabbast växande översättningsbyrån i Europa. Vi har specialiserat oss på språkkombinationen franska-tyska. Dessa språk är två viktiga EU-språk.

Programvaran som utvecklats specifikt för Snabböversättare översättningsbyrå har gjort det möjligt för oss att automatisera våra rutiner för administration och fakturering. Vi kan fokusera på ert projekt istället för tidskrävande kringarbete.

Kostnadseffektiviseringen medför reducerade utgifter för oss och pressade priser för er.

Fransk-tyska översättningar

Vi erbjuder fransk-tyska översättningar för SEK 1,50 per ord. Ni kan beräkna på översättningskostnaden eller överlåta det till oss genom att bifoga och skicka de inskannade textdokumenten via e-post.

Våra priser är bland de lägsta på marknaden och trots det får ni den bästa tänkbara kvaliteten och en snabb leverans av er slutprodukt.

Ring oss

Bestämmer ni er för att anlita oss och godkänner offerten går processen vidare. De flesta av våra översättare arbetar på kvällar och helger och vi är vana vid att hantera brådskande uppdrag.

Vi berättar gärna mer! Ring 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare som hjälper er vidare.

2016-07-06T11:10:48.7319999Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.