Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Skyskrapor i Madrid.

Vi översätter era texter från franska till spanska.

Översättningar från franska till spanska

Hos oss på översättningsbyrån Snabböversättare får ni en översättning av absolut högsta kvalitet till ett marknadsvänligt pris.

Våra kunder anlitar oss återkommande. Vi har ett klientel av både privatpersoner och större internationella företag.

Fransk–spanska översättare

Våra översättare har spanska som modersmål, men inte bara det. Är det en översättning av en fransk tidningsartikel ni behöver? Handlar artikeln om medicinsk forskning ?

Den översättare ni får har alltid utbildning eller erfarenhet inom det relevanta området. Medicinska texter får således en medicinsk översättare och en teknisk text får en teknisk översättare. Detta gör att ni den bästa tänkbara kvaliteten. Med effektiviserade rutiner och modern teknik kan vi ge er ett bra pris och en snabb leverans.

Apostillestämplade fransk-spanska översättningar

Vill ni ha en apostillestämplad översättning från franska till spanska? Tänk då på att en auktoriserad översättning tar längre tid än en vanlig översättning. Den här typen av översättningar gäller oftast juridiska dokument och handlingar.

Begär en offert

Fyll i formuläret eller maila era texter till oss för att ta reda på kostnaden för er översättning. Våra priser ligger generellt lägre än många andra konkurrenters. Med översättare i alla tidszoner kan vi också garantera snabba leveranser runt om i världen.

Ring eller maila

Har ni frågor är ni hjärtligt välkomna att ringa oss på översättningsbyrån Snabböversättare. Ni når oss på nummer 08-58 09 78 77 där våra projektledare finns tillgängliga för att informera och svara på de frågor ni har. Vill ni hellre ställa era frågor via e-post går det givetvis också bra.

2016-07-13T12:12:50.6666416Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.