Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Eifeltornet.

Mejla eller ring så hjälper vi er vidare med en behovsanpassad fransk översättning!

Översättningsbyrå med expertis för franska

Förutom översättningar inom medicin, ekonomi, teknik och marknadsföring kan vi leverera auktoriserade franska översättningar.

Oavsett ämnesområde och typ av dokument kan översättningsbyrån Snabböversättare hantera era franska översättningar.

Massivt nätverk med bred kompetens

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett stort globalt nätverk av frilansande översättare, alla med specialkompetens inom varierande ämnesområden.

Vi kan, tack vare våra översättares kompetens garantera kvalitetssäkrade översättningar med snabba leveranser. Kortare texter kan vi normalt leverera samma dag!

Lokaliseringsexpertis

Med lokalisering menas att man anpassar översättningen efter de lokala förhållanden som råder. I det här fallet gäller det franska språkvarianter i Belgien, Frankrike, Kanada och andra fransktalande regioner i världen. Men det handlar även om att ta hänsyn till terminologiska skillnader.

Begär en offert

Översättningsbyrån Snabböversättare har gott renommé och är välkända för hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Begär en offert via formuläret eller mejla era texter till oss.

Ange önskad leveranstid och om översättningen ska vara på belgisk, fransk eller kanadensisk franska. Vi granskar texterna och återkommer sedan med en prisvärd offert så fort som möjligt.

Kontakt

Ring oss gärna på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Varmt välkomna med er offertförfrågan. Våra kontor är öppna vardagar mellan 08:00 och 18:00.

2020-01-21T14:29:20.3401665Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.