Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Världskarta.

Översättningsbyrån Snabböversättare översätter er text till alla språk ni har behov av.

Vi översätter er text till flera språk

Under de senaste åren har efterfrågan på flerspråkig översättning av dokument ökat markant. Översättningsbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av den här typen av projekt.

Vi har ett gott rykte inom branschen och på den globala marknaden. Hög kvalitet, förmånliga priser och snabba leveranser är det som kännetecknar oss.

Nyckeln till framgång

Vår framgång som översättarbyrå beror på olika faktorer. Främst är det våra nöjda kunder som anlitar oss för återkommande uppdrag.

En effektiviserad verksamhet är en annan bidragande orsak. Automatiserade och digitaliserade arbetsrutiner gör det möjligt att fokusera helt på er som kund.

Välutbildade och globalt lokaliserade översättare med målspråket som modersmål är de som gör det hela möjligt. Bakgrund, utbildning och modersmål matchas mellan översättare och er text för att ge er den bäst lämpade översättaren för just ert projekt.

Flerspråkiga översättningsprojekt

Vi hjälper kunder med brådskande översättningar och mer avancerade projekt. Vi har lång erfarenhet av flerspråkiga översättningsprojekt. Vi har haft uppdrag där vi översatt från svenska till engelska, spanska, ryska, franska, men även till japanska och farsi.

Här nedanför presenterar vi exempel på flerspråkiga projekt med uppdrag från fasta och återkommande kunder.

Exempel 1 – flerspråkig översättning inom livsmedelsindustrin

En av våra fasta kunder är en leverantör av bakhjälpmedel och lösningsmedel. De exporterar sina produkter inom Europa, sydvästra Asien, Sydostasien samt Sydamerika. Företaget har därför ett stort behov av översättningar i flera språkriktningar.

Vi har hanterat textöversättningar till exempelvis: arabiska, bulgariska, kinesiska, tjeckiska, danska, estniska, finska, franska, grekiska, ungerska, italienska, lettiska, litauiska, norska, rumänska, ryska, serbiska, spanska och polska.

Den här kunden har förhandlat fram ett fast ordpris för sina projekt. Det i sin tur har medfört att vi kan fokusera på översättningarna istället för tidskrävande separata förhandlingar varje gång.

Exempel 2 – flerspråkig översättning inom marknadsföring

En annan kund som ger oss uppdrag sedan flera år är en internationellt aktiv marknadsföringsbyrå. Marknadsföringsbyråer måste ofta sammanställa kortare texter som sen behöver översättas snabbt.

Lika vanligt är att kunden här behöver ändra eller komplettera texten under själva förloppet. Det är inga som helst problem för oss. Vi informerar översättarna om ändringarna löpande så att de kan korrigera texten/texterna.

Åt den här kunden har vi översatt till: flamländska, engelska, tyska, franska (för Frankrike), franska (för Belgien), portugisiska, norska, spanska, italienska, svenska, turkiska, ungerska, danska, tjeckiska, polska och grekiska.

Exempel 3 – flerspråkig översättning inom design

Ett designföretag i Sydtyskland var på jakt efter en översättningsbyrå som kunde genomföra ett översättningsprojekt med 26 språk inom en vecka. Översättningsbyrån Snabböversättare antog sig uppdraget och kunde leverera projektet inom en vecka till en nöjd kund.

Kunden sparade både tid och pengar eftersom de inte själva behövde hitta och komma överens med 26 olika översättare. Vi är kostnadseffektiva, professionella och kompetenta.

Exempel 4 – flerspråkig översättning inom restaurangbranschen

Efterfrågan på översättningar inom restaurangbranschen ökar också kraftigt. Att översätta menyer har blivit en trend och vi hakar på!

Våra översättare har erfarenhet från branschen och är väl insatta i den terminologin som råder. Insikt i matkulturer är till vår fördel så översättaren kan utnyttja sina kunskaper på ett effektivare sätt.

Nya kunder

Givetvis erbjuder vi även denna service till våra nya kunder. Vi har expertisen som krävs för att hantera ett projekt till otaliga språk. Det finns ingen angiven gräns för hur många språk vi kan översätta till.

Låter det intressant? Tveka inte! Hör av er idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er! Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 så tar vi fram den bästa lösningen för er!

2016-07-28T01:08:03.0379393Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.