Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Finsk flagga

Vi erbjuder professionella översättningar till och från finska.

Finsk översättningsbyrå

Finska är tillsammans med svenska officiellt språk i Finland men också officiellt minoritetsspråk i Ryssland och Sverige.

Finskan tillhör den finsk-ugriska språkfamiljen och är inte släkt med de nordiska språken i den indoeuropeiska språkfamiljen.

Våra finska översättare

Vi samarbetar med finska översättare bosatta runt om i de finsktalande regionerna och länderna. Alla har finska som modersmål, relevant utbildning inom och tidigare erfarenhet från det aktuella ämnesområdet.

Lokalisering, det vill säga geografisk och språkkulturell anpassning, har stor betydelse i en översättning. Beroende på om målgruppen finns i Finland, Sverige eller Ryssland anpassas texten efter bland annat: språkvarianter, terminologi och layoutbegrepp.

Vi har kompetensen och expertisen för att kunna hantera dessa skillnader så kontakta oss för en professionell översättning till finska av absolut högsta kvalitet. Behöver ni översätta ett affärsavtal kan ni läsa mer här . Vi erbjuder kvalitetsöversättningar till rimliga priser.

Pris och offert

Tillsammans med er skräddarsyr vi er offert efter era specifika behov och önskemål. Fyll i formuläret eller mejla texterna till oss så analyserar vi underlaget och återkommer med ett prisvärt offerterbjudande så fort som möjligt. Tack vare den senaste programvaran kan vi ofta ta hänsyn till repetitioner i texten och erbjuda rabatter så för ett definitivt pris ber vi er att skicka in er text för genomgång.

Kontakta oss för mer information

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så svarar vi på de frågor ni har och hjälper er vidare. Vi har kompetensen och kapaciteten att hantera och bearbeta era dokument oavsett område, textmängd, format och komplexitet.

2020-01-21T14:27:36.0071665Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.