Snabböversättare – en internationell översättningsbyrå

Del av jordglob.

Vi är en internationell översättningsbyrå med kontor över hela världen. Vi hjälper er gärna med översättningar mellan olika språk.

Fasttranslator har visat en mycket imponerande tillväxt sedan företaget grundades. Sedan starten 2000 som ett enmansföretag har företaget snabbt expanderat och idag har översättningsbyrån kontor i USA och Europa.

Vi översätter inte några texter med hjälp av egna anställda, utan alla texter översätts av frilansöversättare med målspråket som modersmål, bosatta i olika delar av världen.

Frilansande översättare

I början av 2019 innehöll Snabböversättare vår översättningsbyrås databas 4 200 översättare för mer än 150 språk.

För närvarande översätter dessa frilansöversättare över 274 000 ord per dag. Under 2003 flyttade vårt nederländska kontor Snelvertaler österut och fick ett tyskt företagsnamn, Schnellübersetzer.

Global expansion

Detta första internationella kontor resulterade i kontor i Köln, Berlin, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover, Nürnberg och Düsseldorf. Kontoret i Köln fungerar också som samordningscenter för alla översättningsprojekt för tyska, österrikiska och schweiziska kunder.

I Sverige har Snabböversättare funnits sedan 2003.

År 2004 expanderade vi ytterligare och öppnade kontor i Belgien, Frankrike, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Irland.

Klientel

Kunder till översättningsbyrån Snabböversättare omfattar privatpersoner, statliga myndigheter samt små, medelstora och stora företag. Vi gör ingen skillnad på kunderna, utan vi hjälper lika gärna en privatperson som behöver en översättning av sitt körkort eller examensbevis, som en av storbankerna som regelbundet skickar hundratusentals ord för översättning.

Företagsnamn

Då Snabböversättare översättningsbyrå också har flera internationella kontor hittar ni vårt företag under olika namn. Vi har helt enkelt översatt vårt företagsnamn. Några exempel är:

Schnellübersetzer
Fasttranslator
Hurtigoversætter
Snabböversättare

Företaget har 7 000 kunder i 109 länder.

Kontakta oss

Har ni funderingar, frågor eller vill veta mer? Varmt välkomna att ringa oss på 08-44 68 58 87 så berättar vi mer. Gör som många andra av våra kunder och anlita oss för kvalitetsöversättningar med det lilla extra. Låt oss spara er tid och era pengar!

2016-06-03T09:11:45.7149437Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.