Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Sigill.

Om ni vill veta mer om bestyrkta översättningar och vad det kostar så mejla ni era frågor så återkommer vi snarast möjligt.

Kostnad för bestyrkta översättningar

Vi tar en minimiavgift på SEK 600 (exklusive moms) för bestyrkta översättningar. Vid ett bestyrkande tillkommer en avgift och avgiftens storlek beror på språkkombination, leveranstid och andra faktorer.

Ring våra projektledare på 08-58 09 78 77 så berättar de mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Auktoriserade översättare

De översättare som klarar det statliga provet blir ”auktoriserade translatorer”. Provet är mycket svårt och endast ett fåtal blir auktoriserade. Domstolar måste använda auktoriserade översättare om möjligt.

Adoptionshandlingar, betyg, olika typer av intyg och andra officiella dokument bör alltid översättas och bearbetas av en auktoriserad översättare.

En bestyrkt översättning skickas aldrig med e-post, utan med vanlig postgång. Detta är nödvändigt eftersom en kopia av ursprungsdokumentet är fäst vid den bestyrkta översättningen.

Längre leveranstider

Översättarens signatur och stämpel liksom översättarens deklaration om att han eller hon har utfört översättningen enligt bästa vetskap och övertygelse ska också finnas med i den här typen av översättningar.

På grund av detta tar det något längre tid att få en bestyrkt översättning. Det beror på att inte alla översättare är auktoriserade och att översättningen skickas via post till ert företag eller hem.

Kontakt

Ring och prata med någon av våra projektledare och ta reda på om det är en bestyrkt översättning som krävs för just er text.

Vill ni hellre skicka era frågor via e-post går det givetvis lika bra! Varmt välkomna att kontakta oss redan idag så hjälper vi er vidare!

2016-06-03T09:55:23.0596520Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.