Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Domarklubba.

Vi erbjuder auktoriserade översättningar.

Vad är en apostille?

Förutom att certifiera en översättning kan även en apostille utfärdas för ett dokument. En apostillestämpel bestyrker den certifierade eller auktoriserade översättarens signatur.

Konventionsländer

Stämpeln är giltig i de andra konventionsländerna. Apostillestämpeln godkänns av de konventionsländer som har ratificerat (undertecknat) Haagkonventionen (Haagkonferensen, 5 oktober 1961).

Allt fler länder ansluter sig till detta internationella avtal. En aktuell lista över de länder som godkänner apostillestämplade dokument finns på hcch.e-vision.nl/index_en.php?act=conventions.status&cid=41.

En apostillestämpel är tillräcklig för att översättningen ska godkännas av juridiska skäl. Apostilleintyg kan utfärdas på engelska, tyska, franska, spanska, italienska och nederländska och ser ut som en etikett med ett sigill och en signatur från en juridisk instans.

2016-06-03T08:51:10.6754521Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.