Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tangentbord.

Snabböversättare söker alltid nya frilansöversättare att samarbeta med.

Hur många anställda översättare har ni?

Vår översättningsbyrå har en mycket stor databas med frilansande översättare. Den stora fördelen med detta är att det alltid finns utbildade översättare med språkfärdigheter och kunskap om ämnesområdet för det aktuella projektet.

Kostnadseffektivt arbetssätt

Med vårt arbetssätt kan vi alltid erbjuda många olika kostnadseffektiviserade översättningstjänster. För tillfället har vi fler än 4 200 översättare.

De är specialiserade inom fler än 60 varierande ämnesområden. Medicinska informationsbroschyrer, tekniska manualer, innehållsförteckningar, juridiska dokument och affärsavtal är några exempel på vilka områden vi kan täcka upp.

Är du intresserad av att jobba som frilansande översättare?

Har du en gedigen utbildning inom språk och söker jobb som översättare? Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-58 09 78 77 eller mejla oss ditt CV så återkopplar vi till dig snarast möjligt.

Vi söker ständigt frilansande översättare med kunskap om språk och erfarenhet inom olika yrkeskategorier. Vi kanske letar efter just dig så ring eller maila redan idag!

2016-06-03T08:39:09.4913409Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.