Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Om översättningsbyrån Snabböversättare

Vi hjälper er gärna med olika typer av översättningar mellan olika språk. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Företagsinformation

Vår internationella översättningsbyrå Snabböversättare utför översättningar åt företag, statliga myndigheter och privatpersoner mellan olika språk och ämnesområden.

Klicka er runt på länkarna i menyn för mer utförlig information. Hittar ni inte den informationen ni söker är ni hjärtligt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så hjälper vi er!

Snabb leverans av översättningar

Översättningar kräver många gånger korta leveranstider. Det kan exempelvis vara viktigt att få ut ett pressmeddelande inom några timmar. Vi levererar alltid inom överenskommen tid och ofta till och med före utsatt tidsram.

Expertis

Snabböversättare samarbetar enbart med översättare med målspråket som modersmål. Vi överlämnar era texter till erfarna och välutbildade översättare med stor kunskap inom just ert ämnesområde.

Våra projektledare kan tack vare ett effektivt system se exakt vilken av våra tusentals översättare som passar bäst för just ert uppdrag.

Låga kostnader och hög kvalitet

Snabböversättare erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och står sig mycket väl vid jämförelser med konkurrerande översättningsbyråer. Välkomna att ringa till oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi lyckas hålla priserna nere men ändå leverera kvalitetsöversättningar.

Offertförfrågan

Ni kan enkelt skicka en offertförfrågan till oss. Skanna in, bifoga och skicka sedan textmaterialet via e-post. Vi gör en utvärdering och återkommer sedan med ett offerterbjudande så fort som möjligt till er.

2019-11-13T10:25:11.2497767Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.