Timglas.

Vi vet att tid många gånger är pengar.

Expressöversättningar svenska–engelska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder snabba översättningar från svenska till engelska. Beroende på textens längd, varierar naturligtvis priset men våra priser är starkt konkurrenskraftiga.

Vi är rätt översättningstjänst om ni har bråttom att översätta er svenska manual till engelska. Brådskande översättningar är någonting vi hanterar dagligen. Vi kan oftast utlova en leverans inom 24 timmar.

Våra översättare finns över hela världen och kan tack vare tidsskillnaden även arbeta dygnet runt. Just er översättare har alltid engelska som modersmål.

Oavsett om engelskan är amerikansk, brittisk eller kanadensisk så har vi rätt översättare för er språkvariant. Utöver engelska som modersmål har översättaren alltid en kunskapsbild om ert ämnesområde.

Brådskande svensk-engelska översättningar

Det förekommer ofta kunder som är i behov av en översättning som kan levereras inom några timmar. Låt säga att ni som kund har ett svenskt pressmeddelande som måste översättas inom 3 timmar för att sedan skickas till en brittisk nyhetsbyrå.

Då omprioriterar vi de uppdrag vi har och fokuserar på de mer brådskande uppdragen, det vill säga er översättning! Allt fokus ligger nu på att leverera er produkt så fort som möjligt och vi tar inga risker.

Med dubbla internetanslutningar säkerställer vi att risken för tekniska problem minimeras. Vi får en snabb och smidig arbetsprocess utan störningar och kan leverera er översättning inom överenskommen deadline.

Snabbt offerterbjudande

Genom formuläret kan ni begära en snabb offert! Ni kan också mejla era texter om det är en större mängd text som ska översättas.

Vi återkopplar så snart vi sett över ert material med en förmånlig prisoffert helt specificerad efter era önskemål. Vill ni prata med någon av oss innan ni begär en offert är ni välkomna att ringa oss på 08-44 68 58 87.

2016-06-10T09:20:17.1888139Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo