Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Shopingkasse.

Behöver ni översätta en mindre annons eller en stor reklamkampanj till eller från amerikansk, brittisk eller australisk engelska?

Marknadsföring till och från engelska

Att översätta en reklamtext kräver inte bara utmärkta språkkunskaper utan en språkkänsla och förståelse för hur man ska skriva en säljande text.

Låt oss säga att målspråket i det här fallet är engelska. Då behöver man titta på om den tänkta målgruppen finns i USA, Storbritannien, Kanada eller Australien och anpassa översättningen därefter.

Brittiska och amerikanska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med frilansande engelska översättare i olika engelsktalande länder och därmed olika språkvarianter som modersmål, inom alla marknadsområden.

Riktar sig er marknadsföring till målgrupper i flera länder löser vi givetvis det också. Vi samlar ett team av modersmålsöversättare och erfarna projektledare och skräddarsyr hela projektet utifrån era behov och önskemål.

Konkurrenskraftigt erbjudande

Som den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden idag tål vi att jämföras med våra konkurrenter. Vi har expertisen, erfarenheten och kompetensen för små och stora uppdrag.

Skicka era texter till oss via e-post så granskar vi materialet och återkommer sedan med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Ring oss gärna på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill prata med någon innan ni skickar era texter till oss. Våra erfarna projektledare hjälper er vidare.

2016-06-13T11:20:58.1043885Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.