Tokyo.

Vi erbjuder översättningar från engelska till japanska.

Översättningar från engelska till japanska

Det japanska språket reflekterar tydligt den hierarkiska samhällsstrukturen som finns i landet.

Snabböversättare har kunskapen som krävs för en korrekt översättning från engelska till japanska. Modersmålsöversättare lokaliserade i olika delar av Japan garanterar högsta kvalitet.

Vår styrka är våra specialister

Snabböversättare allmänna översättningsbyrån har ett stort nätverk japanska översättare. De är specialiserade på olika ämnesområden och bor i Japan.

Det innebär att översättaren har en stor insikt i den terminologi och språkkultur som är aktuell. Vi kan därmed garantera kvalitetssäkrade översättningar av era engelska texter. Juridiska, medicinska och tekniska texter översätts alltid av någon med erfarenhet och/eller utbildning inom respektive område.

Snabb leverans till lågt pris

Vi levererar er japanska översättning senast till det datum vi kommit överens om. Oftast kan vi leverera innan utsatt deadline. Snabböversättare är den snabbast växande översättningsbyrån i Europa just nu.

Närmare hundratusen registrerade kunder finns i vårt register. På frågan vad det är som gör att de anlitar oss för sina uppdrag svarar de flesta:

  • Hög kvalitet, låga priser och snabba leveranser.

Kostnad för en engelsk-japansk översättning

Vi beräknar offerten på pris per ord. För en översättning mellan engelska och japanska ligger ordpriset på endast SEK 1,69 just nu.

Priserna varierar naturligtvis beroenden på om typ av text och eventuella önskemål. För att vi ska kunna ge er en exakt prisuppgift ber vi er maila textmaterialet till oss. Vi återkommer med ett erbjudande så snart vi tittat igenom dokumenten.

Har ni frågor, funderingar eller vill veta mer? Ring oss på 08-58 09 78 77 . Våra projektledare berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-07-08T08:11:01.2432353Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.