Busstationen i Haag

Er engelska översättarbyrå i Haag.

Engelsk översättningsbyrå i Haag

Anlita vår översättningsbyrå i Haag för professionella översättningar till eller från engelska.

Vi erbjuder översättningstjänster mellan olika engelska språkkombinationer och språkvarianter.

Från nederländska till engelska…

…och/eller från engelska till nederländska är några av de språkpar vi ofta översätter mellan. Vi samarbetar endast modersmålsöversättare så oavsett vilket språk er översättning gäller, har översättaren alltid målspråket som modersmål.

Men vi lovar mer än så. Den som utför översättningen har också relevant utbildning och erfarenhet från det område översättningen handlar om.

Er medicinska eller juridiska text hanteras alltså alltid av medicinskt respektive juridiskt sakkunniga översättare. Detta är en av orsakerna till vår framgång på marknaden idag.

Vad kostar en översättning?

Våra priser grundas på antal ord i ert textmaterial. För att ge ett exempel så debiterar vi ett standardpris på SEK 1,50 per ord för en översättning från nederländska till engelska.

Priset varierar naturligtvis beroende på hur mycket textmaterial det är och om det är av brådskande karaktär. Men oavsett så ligger vi generellt lägre prismässigt än många andra översättningsbyråer idag.

Vi kan hantera textöversättningar inom områden på marknaden. som: HR-relaterade områden, juridik, ekonomi, teknik och vetenskaplig forskning.

Offert

Vi garanterar kvalitetssäkrade översättningar till konkurrenskraftiga priser så vänta inte! Mejla era textfiler till oss så granskar vi de och återkommer med en prisvärd offert så snart som möjligt.

Kontakt

Ring våra projektledare direkt i Haag på + 31 70 569 0008 om ni vill veta mer så svarar vi på era frågor.

Vi skräddarsyr ett erbjudande utifrån era behov och önskemål så att ni får anpassad översättning av högsta kvalitet!

2016-05-27T06:23:46.5030353Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.