Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Graf.

Vi garanterar korrekta och felfria ekonomiska översättningar till och från danska.

Ekonomisk översättning till och från danska

Globala företag och organisationer behöver ofta översätta texter som rör finans och ekonomi till och från flera språk.

Hos översättningsbyrån Snabböversättare får ni finansiella och ekonomiska översättningar till och från danska utförda av professionella ekonomiska översättare. Alla översättare har målspråket som modersmål.

Kunder

Våra kunder finns inom alla fackområden och olika ekonomiska inriktningar. Multinationella företag, nationella och internationella organisationer, konsultföretag, banker, investment- och försäkringsbolag är bara några exempel på kunder som anlitar oss för olika uppdrag.

Dokument

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar ekonomiska texter som: affärsplaner, avtal, balansräkningar, budget, finansrapporter, revisions- och skatterapporter, försäkringsärenden, juridiska avtal, konkursdokument, marknadsplaner, resultaträkningar samt års-, halvårs-, tertial- och kvartalsrapporter.

Vi översätter alla typer av dokument och kan hantera alla filtyper så tveka inte att höra av er om ni har behov av en ekonomisk översättning till och/eller från danska.

Prisvärt erbjudande för ekonomisk översättning

Begär en offert genom att mejla era texter så återkommer vi med en prisvärd offert så fort som möjligt. Ring gärna 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka erbjudanden vi har.

2016-05-27T09:46:10.5563246Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.