Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Sifferdiagram och penna.

Vi erbjuder professionella översättningar inom ekonomi och finans.

Finansiella översättningar

Sedan 2001 har vi utfört åtskilliga ekonomiska översättningar av exempelvis analyser och årsrapporter till tyska, franska och spanska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har rätt ekonomisk översättare för er – med expertis inom ert specifika ämnesområde och med målspråket som modersmål.

Med en kostnadseffektiv process sparar vi tid och pengar samtidigt som vi kan leverera era texter snabbt och detta till ett marknadsmässigt lågt pris.

Snabböversättare ekonomisk översättningsbyrå

Vi är en översättningsbyrå med ekonomi som specialitet och kontor i Stockholm eller Göteborg. Vi använder frilansande översättare som är specialiserade inom ekonomi och finansbranschen.

Detta ger er som kund en trygghet i att era översatta dokument får korrekt terminologi och en behovsanpassad översättning, så kallad lokalisering.

Språkkombinationer

Vår ekonomiska översättningsbyrå Snabböversättare är specialiserad på följande språkkombinationer: svenska - engelska, svenska - franska, svenska - tyska, svenska - spanska, svenska-tyska och vice versa.

Dokument som vi hanterar

Ni kan anlita oss för uppdrag inom alla ekonomiska områden. Tack vare mångfalden hos våra ekonomiska översättare kan vi hantera ekonomiska dokument som: ekonomiska rekommendationer (affärer), pressmeddelanden, årsredovisningar, PowerPoint-presentationer, kontrakt, juridiska texter, investeringsrapporter, investeringsrekommendationer, affärsplaner och årsbesked.

Klientel

Snabböversättare utför översättningsuppdrag och korrekturläsning åt ett antal finansiella institutioner såsom banker, investeringsföretag, skattekontor, försäkringsföretag och skatterådgivare. Vi anlitas även av flertalet multinationella företag runtom i Europa.

Begär en offert

Begär en offert genom formuläret eller mejla era texter till oss. Projektledaren som återkopplar till er blir också er kontaktperson under hela översättningsprocessen. Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare!

2016-05-31T12:15:40.3446276Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.