Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Ekonomisk översättning från svenska till spanska

Hamninlopp.

Vi utför översättningar från svenska till spanska inom ekonomi, budget och finans.

Spanien räknas som en av Sveriges största exportmarknader. Fordon, trä, papper, mediciner, järn, stål, teleutrustning och verkstadsmaskiner utgör de största exportvarorna.

Snabböversättare får förfrågningar från olika aktörer på den svenska exportmarknaden och översätter alla typer av texter inom ekonomi, finans och budget från svenska till spanska.

Turismen är en annan stor näringsverksamhet där vi har en ökande efterfrågan på våra tjänster.

Terminologi inom budget, finans och ekonomi

Komplicerade och avancerade uttryck inom den här typen av branscher är inte ovanliga och ställer höga krav på den som ska översätta.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar endast spanska modersmålsöversättare i den här språkkombinationen som har erfarenhet av tidigare ekonomiska översättningar och är väl insatta i den terminologi som är aktuell för just ert ämnesområde.

Vi sparar er tid och era pengar!

Vi sparar er tid och era administrativa utgifter genom att erbjuda kostnadseffektiva projektlösningar. Ni behöver inte söka efter översättare med tillräcklig kompetens för att tillmötesgå era behov – vi vet redan vilken översättare som är bäst lämpad för ert uppdrag!

Skicka era textfiler till oss via e-post så tittar vi på dokumenten och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Kontakta oss

Hör av er på 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare som hjälper er vidare och berättar mer om vilka tjänster vi kan erbjuda. Varmt välkomna att ringa eller maila oss redan idag!

2016-06-16T13:22:35.7843853Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.