Ekonomisk översättning från svenska till norska

Hand med markeringspenna.

Vi utför kvalitativa översättningar från svenska till norska inom olika ekonomiska områden.

Ett redan starkt handelsutbyte mellan Sverige och Norge växer sig allt starkare för varje år. Många svenskar väljer att bo och arbeta i Norge och många svenska företag etablerar sig också på den norska marknaden.

Översättningsbyrån Snabböversättare har ett stort antal svenska företag och organisationer som anlitar oss för ekonomiska och finansiella översättningar till norska.

Svenska företag i Norge

I Norge investeras det just nu stort inom infrastruktur, energi och den offentliga sektorn. Samtidigt visar landets starka köpkraft i detalj- och livsmedelshandeln vägen för kommande investeringar och ekonomisk tillväxt.

Detta skapar affärsmöjligheter för svenska företag inom de flesta branscher och ökar även möjligheterna för konsulter, bemanningsföretag och många andra tjänsteföretag.

Även om våra länder liknar varandra i mångt och mycket finns det skillnader mellan oss och det gäller framförallt språk, branschterminologi och kultur.

Lokalisering – behovsanpassade norska ekonomiska översättningar

Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar er ekonomiska översättning utifrån era behov, ekonomiskt område och terminologi, målgrupp och geografiskt område. Detta kallas lokalisering och är en given del i vårt sätt att arbeta med översättningar oavsett ämnesområde.

Är behovet en översättning från svenska till bokmål eller en översättning från svenska till nynorska så har vi rätt översättare för er. Med norska som modersmål och en ekonomisk bakgrund får ni en översättning som håller absolut bästa tänkbara kvalitet.

Vad kostar det?

Kostnaden för en svensk-norsk ekonomisk översättning beror på flera olika faktorer: textmängd, dokumenttyp och era behov.

För att vi ska kunna ge en exakt prisuppgift ber vi er att skicka in textmaterialet via e-post så återkommer vi med ett offerterbjudande så snart vi gjort en utvärdering av texten/texterna.

Vill ni tala med en av våra projektledare ringer ni 08-58 09 78 77 så får ni svar på era frågor och mer information om vilka tjänster vi kan erbjuda. Varmt välkomna att ringa redan idag!

2016-05-27T09:48:07.7860464Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.