Ekonomisk översättning från svenska till engelska

Nyhetstidningar.

Vi utför översättningar från svenska till engelska, oavsett engelsk språkvariant, inom områdena ekonomi, budget och finans.

Snabböversättare har tillgång till ett stort nätverk av frilansande översättare i alla världsdelar. När det handlar om översättningar av texter inom ekonomi, budget eller finans, har översättaren alltid en relevant utbildning, erfarenhet och bakgrund inom det aktuella området.

För att kunna leverera en korrekt översättning inom ett ekonomiskt område krävs också en insikt i den terminologi som råder för olika finansiella inriktningar. Därför är vi noga med vem vi anlitar för era uppdrag.

Engelska ekonomiska översättare i USA, Kanada, Australien och Storbritannien

De engelska översättarna finns i olika engelskspråkiga länder och vi samarbetar med amerikanska, brittiska, kanadensiska och australiensiska översättare som alla har en ekonomisk bakgrund.

Är ni i behov att översätta ett bokslut, en årsredovisning eller någon annan finansiell information från svenska till engelska? Vi har det som krävs för en korrekt engelsk ekonomisk översättning oavsett målspråkets land.

Offertförfrågan

Skicka era svenska ekonomiska texter till oss via e-post så tittar vi på textmaterialet och återkommer med ett prisvärt erbjudande. Vi beräknar priset per ord, men dokumenttyp och eventuella önskemål från er som kund har inverkan på den totala kostnaden.

Så för en så exakt prisuppgift som möjligt rekommenderar vi att ni skickar in texterna till oss. Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till det erbjudande ni fått så ni förbinder er inte till någonting innan ni lagt in en beställning.

Kontakt

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information om den här typen av översättningar eller diskutera olika alternativ.

2016-05-27T11:43:23.6615648Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.