Ekonomiska översättningar från svenska till danska

Handslag på affärsmöte.

Vi utför översättningar från svenska till danska inom ekonomi, budget och finans.

Danska talas och används inte enbart i Danmark utan även i vissa delar av Tyskland, Färöarna och på Grönland.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder behovsanpassade ekonomiska översättningar från svenska till danska.

Vill ni ha en terminologiskt korrekt svensk-dansk översättning av era ½, årsrapporter och övriga finansiella dokument, ska ni anlita oss!

Danska ekonomiska översättare

Med danska som modersmål och relevant utbildning i förhållande till ert ekonomiområde garanterar våra översättare kvalitetssäkrade ekonomiöversättningar som kan användas direkt vid leverans.

Lokalisering är en viktig del i översättningsprocessen och ett självklart moment i det sätt vi arbetar på. Vi anpassar med andra ord projektet efter målgruppens geografiska område och andra eventuellt påverkande faktorer.

Vad kostar det att översätta en delårsrapport från svenska till danska?

För att svara på det behöver vårt projektledarteam göra en analys av er rapport. Skicka in rapporten digitalt via e-post till oss. Är rapporten i pappersform, skannar ni in den och bifogar de sparade filerna i e-postmeddelandet.

Vi återkommer med ett offerterbjudande när vi granskat och bedömt materialet. Accepterar ni erbjudandet, bekräftar ni offerten och gör en beställning. Ni betalar alltså ingenting innan ni godtagit offerten. Med kostnadseffektiva rutiner kan vi pressa priserna utan att tumma på kvaliteten så tveka inte att begära en offert redan idag!

Frågor och svar

Ring oss gärna på 08-44 68 58 87 om ni har frågor eller vill veta mer. Vi berättar om våra prisvärda erbjudanden, om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt och vilka fördelar det är med att anlita oss som översättningsbyrå.

2016-05-26T13:41:55.7332689Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.