Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Boll med ord.

Vi utför översättningar från norska till svenska inom olika ekonomiska områden.

Ekonomisk översättning från norska till svenska

Det ekonomiska utbytet i gränshandel och andra områden är starkt och många norska företag rekryterar svensk arbetskraft.

Översättningsbyrån Snabböversättare har återkommande norska kunder inom olika finanssektorer som bankväsende och e-handel.

Vi anpassar er översättning utifrån era behov, terminologi, lokalisering och målgrupp.

Norska företag i Sverige – moms och lokalisering

Idag finns över två tusen norska företag i Sverige och fler och fler etablerar sig här. De norska momsperioderna skiljer sig från hur man rapporterar moms i Sverige. I Norge är det uppdelat i terminer momsperioden löper över två månader.

Oavsett om man har ett norskt aktiebolag eller en norsk filial i Sverige är det viktigt att kvalitetssäkra den norska redovisningen. Detta är ett bra exempel på lokalisering.

Vi på översättningsbyrån Snabböversättare använder lokalisering som en självklar del i våra arbetsrutiner. Här innebär det mer konkret att översättaren som har insikten om detta kan effektivisera sitt arbete och undvika förseningar och leverera er översättning inom överenskommen tid.

Vad kostar en finansiell översättning från norska till svenska?

Den totala kostnaden för en ekonomisk översättning från norska till svenska beror på: antal ord, typ av dokument, typ av översättning (auktoriserad eller ej) och eventuella önskemål.

Begär en offert genom att skicka era finansiella texter via e-post så gör vi en analys och återkommer sedan med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Hör av er om ni vill prata med någon innan ni skickar texterna.

Ring oss gärna på 08-58 09 78 77 för ytterligare information. Våra projektledare svarar på era frågor och hjälper er vidare.

2016-05-27T09:47:01.9794664Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.