Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Ekonomisk översättning från engelska till svenska

Lista i tidning.

Vi utför översättningar från alla engelska språkvarianter till svenska inom områdena ekonomi, budget och finans.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med översättare runt om i hela världen. När en översättning gäller språkkombinationen: från engelska till svenska, har översättaren alltid svenska som sitt modersmål.

Men för att vi ska anlita den som ska hantera och behandla era texter kräver vi också att språkkunskaperna är mycket höga i källspråket, engelska.

Svenska ekonomiska översättare och svenska finansiella översättare

Texter inom finans och ekonomi är ofta invecklade med komplexa uttryck inom sitt specifika område. För detta krävs kompetenta översättare med rätt kunskaper, något som översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till.

Det som är speciellt i en engelsk-svensk översättning är att man här måste använda sig av omskrivningar och lokalisering.

Amerikanska och brittiska mått- och längdenheter särskiljer sig från varandra med olika system och därför måste texten översättas på ett sätt där källspråket vägs in mer detaljerat beroende på vilken engelsk språkvariant man översätter från.

Engelsk-svenska översättningar inom ekonomi, finans och budget

Vi har många års erfarenhet av översättningar mellan olika språk inom ekonomi, budget och finans. Några exempel på uppdrag vi ofta får in offertförfrågningar på när det gäller ekonomiska översättningar från engelska till svenska är: årsredovisningar och delårsrapporter, fondinformation och olika prospekt, analyser, prognoser och marknadsundersökningar.

Begär en offert

Ta reda på vad er årsredovisning, prognos eller delårsrapport kostar att översätta från engelska till svenska. Ni gör det enklast genom att mejla era texter till oss så granskar vi materialet och pratar med en lämplig översättare och återkommer sedan med ett prisvärt erbjudande.

Ring gärna 08-58 09 78 77 om ni har frågor, vill veta mer eller diskutera kring olika lösningar. Vi hjälper er vidare och garanterar kvalitetssäkrade översättningar till rimliga kostnader och korta leveranstider.

2016-05-26T13:41:07.0303991Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.