Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Danska översättningar IT och telekom

Stationär telefon av grå plast med knappsats.

Vi erbjuder översättningar till och från danska inom området IT och telekom. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda.

De uppdrag vi åtar oss där texterna handlar om teleteknik eller informationsteknik hanteras alltid av en översättare med relevant bakgrund.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar endast översättare med målspråket som modersmål och styrkta kunskaper i källspråket.

Vi ställer höga krav på den som översätter för att ni som kund ska få bästa tänkbara kvalitet.

Kompetenta översättare

Att bearbeta och översätta inom ett område som detta, kräver också en översättare med insikt i branschen och någon som har kunskapen om den terminologi som är aktuell.

Våra översättare håller sig ajour och är väl medvetna om nya uttryck och termer inom de olika fackområdena. Våra kunder är allt från enskilda personer till större företag och myndigheter.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller mejla till oss så skräddarsyr vi ert projekt utifrån de behov och önskemål som ni har.

Längre ner här på sidan hittar ni länkar till olika språkkombinationer som vi ofta översätter mellan. Men dessa är bara några enstaka exempel, vi kan översätta till de flesta språk så tveka inte att höra av er så hjälper vi er vidare!

2016-06-02T10:56:36.1836755Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.